twitter

Jangan lupa klik ni ye


Tu dia...tugasan dari Denaihati dah stat dah...memula sekali teman memang rasa seronok bebeno sebab dapat masuk list peserta contest gadget impian...actually n3 teman utk jadi peserta tu pun last2 minit..tu pasei nombor peserta pun 95 daripada 103...heheh...ble tgok kat SINI

So utk tugasan ni teman kena citer ler skit pasal gadget impian teman tu...apalagi kalo bukan Samsung Galaxy S2...teman pun xtau kenapa teman ni minat sgt kat produk Samsung...henpon teman dulu dan kini pun masih lagi setia dengan Samsung walaupun ramai kengkawan berBlackberry n ber iPhone...cumanya rasa ralat skit sebab Samsung Galaxy Note baru je kuar...kalo x, mesti la itu jadi pujaan hatiku...haha...xbaik curang tau

Kenapa teman pilih gadget ni? pertamanya mcm yg teman tulis kat atas tu...teman peminat tepon Samsung...kenapa S2? of course la sebab sekarang ni tepon ni tengah hot seller...sure nak tumpang glamer*bling bling*ngeee..yg lain2 tu mesti la sebab teknologi, design dan kemesraan (friendly user) yg ditampilkan...rasanya saper yg minat n dah ader tepon S2 ni *jelesnya* sure dah citer panjang lebar pasal kelebihan, kecanggihan n kecomelannya...



Anyway, suka teman nak mention kat sini "contest gadget impian anjuran Denaihati.com, ditaja bersama Eizil.comAnarm.net, eQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak Siti, Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak

Pada kengkawan yg singgah sini ataupun join contest ni, ble ler tulun klik2 kat butang RETWEET, FB like dan Google + 1 kat bawah n3 tu yer...xder ler teman nak upah cekelat ke aper cuma jutaan terimakasih n terharu je yg dapat teman titipkan...chewahh...jom kita bantu membantu sebab *hidupkan untuk memberi -slogan Denaihati.com*



90 comments:

  1. adoi... sama impian kita... bonus buat sari

  1. harap sari berjaya...:)

  1. penadigital ~ yeay kita serupa..bonus buat anda jugaks :D

  1. tq kimmie..gud luck to u too

  1. markah full kat sini...dah buat semua sekali..gudlak yer...saya nak ipad 2

  1. gud luck kak sari.. dah klik semua..

  1. smoga

  1. berjaya

  1. dan

  1. mencapai

  1. impian

  1. memiliki

  1. gadget


    Kalau sudi komenlah banyak2 di "Contest Gadget Impian…"

  1. idaman

    Kalau sudi komenlah banyak2 di "Contest Gadget Impian…"

  1. good

  1. luck

  1. saya pn brkenan gak SSII ni:)

    Kalau sudi komenlah banyak2 di "Contest Gadget Impian…"

  1. selamat berjaya sari... semoga impian sari akan tercapai...

  1. timakasih lin azlina..gud luck jugaks :D

  1. tq kak yong..sama2 gud luck :D

  1. tq myra jay...meriah komen kat sini :D
    gud luck jugaks

  1. tq syamila..sesama gud luck :)

  1. gud luck..tapi nape button fb like mcm tak function..

  1. Good Luck.. Bagi sokongan dekat blog ni.


    http://stewardjohn.com/contest/gadget-impian-idaman-si-steward-john

  1. faiz, tq singgah...baru try button like fb, rasanya xder masalah :)

  1. tq jericho..i like :D

  1. salam....rasanya mcm pernah singgah sini sebelum ni tp xde plak komen... :)
    dah klik button kat atas... semoga berjaya... jemput ke blog ibu Alya yer...

  1. good luck ye semoga menjadi kenyataan

  1. zie fauzi~ slmt datang kembali..tq klik2..gud luck jugak :D

  1. Woah.. Memang ramai mintak samsung galaxy s2 kan.. Haha.. Good luck..

  1. ye la umar faruq...gud luck jugaks

  1. dah like...dah tweet...dah google+

    http://jebengotai.co.cc/ohaiyo-gozaimasu/

  1. erm,samsung s2..nak jugak ada smartphone ni..tak pernah pun merasa smartphone..hukhuk

  1. semoga berjaya
    :-)

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/11/cinta-ipad-bantulah-hans-mendapatkan.html

  1. tq jebengotai...i loike

  1. sama ek gajaet kita paihujey...tq singgah n gud luck jugaks

  1. tq hans..same to u :)

  1. Gudluck, smoga impian menjadi kenyataan.

  1. Good luck ye...

  1. tq sensasi2020, gud luck jugaks :)

  1. timakasih myra jay :D
    same to you

  1. ari ni RT lagi utk kak sari...

    jom join segmen
    http://www.kakyong.com/2011/11/segmen-rerama-berterbangan-dec-2011.html

  1. tq kak yong...
    wah ader segmen baru tu..i loike

  1. goos luck

  1. tq wazy

  1. goodk luck jugak kat awak...
    thankz sebab sudi singgah tempat sya yer..
    sya klik smua jugak..

  1. Hehe..dah klik smua...gud luck! ;)

  1. selesai suda menyelesaikan tugas sy disini... hehe gud luck... :D

  1. goodluck! SGS2 memang gajet cool habis..skrin amoled kot

  1. wahhh~menarik..smgo berjaya yea!!hehehe..
    dah like dh~=)

  1. tq erah, gud luck jugaks

  1. gud luck! thanks sbb vote for me.. dah click2 jugak~ :)

  1. Thanks George :D

  1. kaizenshinobi ~ tq n gud luck 2 u 2

  1. shahrilhafiz ~ thanks n gud luck jugaks

  1. timakasih nabiel..i loike :)

  1. fathiah~ welcome n thanks again :D

  1. Mampir memberi dukungan buat sahabat

  1. Sekiranya sudilah juga mampir memberi dukungan balik..http://amriawan.blogspot.com/2011/11/samsung-galaxy-s-ii-gadget-impian-saya.html

  1. tahniah.... semoga berjaya

  1. MAMPIR UNTUK PERTAMA KALINYA.

  1. Dah tekan semua. Good luck, ya Sari. S2 memang menarik. Tapi Sya minat tab lagi :D

  1. timakasih ya muhammad yuliawan kerana mampir...harapnya sukses juga :)

  1. tq sya isya..same to you...:)

  1. hye datang dari contest denaihati...
    jemput2 datang, komen2, and like2 sini ye :) |DenaiHati Impian Menjadi Kenyataan|

  1. hye areliff..
    tq singgah n gud luck to u too

  1. kat sini pun boleh tahan.. good luck k

  1. terimakasih cikgu!
    semoga berjaya jugak :D

  1. Gud luck ya.. :)

    Belanja sy Like @ Bumilangkawi Homestay

  1. semoga berjaya...impian anda pasti akan jadi kenyataan..teruskan usaha yea...

  1. tq bumilangkawi...gud luck jugak :)

  1. timakasih syamila.. moga sama2 berjaya :D

  1. +1 dah...

  1. Ok dah tlg. hehe
    Datang sini tolong bg markah untuk komen dan G+ jap hehe

  1. timakasih Ariff Shah...i loike

  1. tq Affan, suke2 :D

  1. dh like fb, rt, g+ and komen

    gud luck

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

  1. timakasih n@n@..
    gud luck jugaks :D

  1. hai,sari... datang lagi untuk hari ni... dtg retweet saja.. yg lain dah x boleh klik...

  1. hye zie...tq dtg..nape yg lain xble klik? button kat sini xfunction ke?

  1. Wahhh..selamat berjaya..dah support nie..hehe

  1. timakasih Jai..gud luck jugaks :D

  1. ok balas balik , haha apa pun good luck ya~

  1. tq pn. bee...terharu teman..ngeee

  1. selamat berjaya...

  1. tq syamila..same to u B-)

  1. RT utk kak sari di hari terakhir...

  1. timakasih kak yong...sori le lmbt reply sbb semlm tenet langsung xder...dush dush

  1. very nice.. I like it very much

  1. tq rita :-)

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin,dah baca boleh la komen, cakpung cakpung